Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

ProAroma 2017

– Aromaterapian opetusta ilolla ja rakkaudella

ProAromassa laajennetaan ihonhoidollista näkemystä oppimalla kokonaisvaltainen hierontamenetelmä, sekä perehtymällä eteeristen öljyjen vaikutusmahdollisuuksiin ja käyttöön. Koulutuksessa tutustutaan ihon ja kehon tilan tulkintaan heijastealueiden lukemisen avulla ja valmistetaan yksilöllisiä öljyseoksia. Lisäksi opitaan soveltamaan aromaterapiahoidon sekä eteeristen öljyjen käyttöä ihon- ja kehonhoidossa. Keskeisenä osana koulutusta on hoitosarjojen suunnittelu, toteutus (lähijaksojen ulkopuolella) ja analysointi.

Koulutuksen sisältö vastaa kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon valinnaisen tutkinnon osan Aromaterapian ja eteeristen öljyjen käyttäminen ihonhoidossa ammattitaitovaatimuksia. Opiskelu sisältää ennakko- ja välitehtäviä sekä itsenäistä opiskelua lähijaksojen välillä. Koulutukseen mahtuu maksimissaan 16 osallistujaa. 

ProAroman käyneet opiskelijat suosittelevat: 
  • Aromaterapian opinnot syvensivät tietouttani soveltaa erilaisia eteerisiä öljyjä ihonhoidossa sekä lisäsivät ymmärrystäni raaka-aineiden INCI-nimistä tuotteissa.
  • Sain kurssista ideoita kehittää omia hoitovalikoimia kokonaisvaltaisemmiksi työssäni.
  • Pystyin syventämään oppejani / teorioita erikoisammattitutkinnossa paremmin kuin perustutkinnossa, sillä hierontakaavat olivat minulle jo ennalta tuttuja
  • Opettajana Sari Ojavuo on omistautunut työlleen ja hänestä voi aistia, että hän on aidosti kiinnostunut opettamistaan asioita ja etenkin aromaattiset öljyt ovat lähellä hänen sydäntään.
Vastuukouluttaja

Sari Ojavuo

Aika ja paikka

SKY-Opisto
Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga)

10 lähipäivää. Koulutuspäivä on aina klo 9 -16.

1. jakso 25. – 27.9.2017

2. jakso 23. – 25.10.2017

3. jakso 27. – 28.11.2017

4. jakso 8. – 9.1.2018

Koulutuksen laajuus

105 h sisältäen lähipäivät (10 pv) sekä itsenäisen verkko- ja etätyöskentelyn.

Hinta

Omavastuuosuus 500 €
Koulutus kuuluu ammatillisen lisäkoulutuksen valtionosuusjärjestelmän piiriin.
Voit osallistua myös yksittäiselle jaksolle (2-3 pv), jolloin päivähinta on 100 € / pv (sis. alv), jos koulutuksessa on tilaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen seuraavan linkin kautta: ProAroma2017

HUOM! Koulutuksiin ja kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, veloitetaan 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin sekä täydennyskoulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Ilmoitamme muutoksista ja mahdollisista peruutuksista sähköpostitse.

Lisätietoja

kurssit@skyo.fi