Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

Apteekkikosmetiikan tuotetietouden perusteet sekä asiakasneuvonta allergiatilanteissa

 

Apteekkikosmetiikan tuotetietouden kurssilla saadaan perustiedot INCI-sisältöjen tulkinnasta sekä tutustutaan tiivistetysti kosmetiikkalainsäädäntöön ja kosmetiikan pakkausmerkintöihin.

Kurssilla perehdytään kosmetiikka-allergioiden esiintyvyyteen sekä opitaan tunnistamaan yleisimmät allergeenit ihonhoitotuotteiden INCI-listoista. Kurssi valmentaa palvelemaan herkkäihoisia ja allergisia asiakkaita ihonhoitotuotteiden valinnassa ja käytössä. Lisäksi kurssilla tutustutaan tyypillisiin apteekkikosmetiikan koostumuksiin ja tulkitaan apteekeissa myytävien ihonhoitotuotteiden sisältöjä INCI-listojen perusteella.

Kurssi sopii kaikille apteekeissa kosmetiikan parissa työskenteleville, joille INCI-asiat ovat vieraita, mutta haluavat oppia ymmärtämään tuotesisältöjä pakkaustekstejä syvemmin.

 

Aika ja paikka

Toteutetaan, kun riittävä osallistujamäärä on koossa.
Paikkana SKY-Opisto, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga)

Kurssi voidaan suunnitella ja toteuttaa myös ryhmille. Pyydä lisätietoja: kurssit(at)skyo.fi

 

Hinta

395 € (sis. alv)

Ryhmille hinnoittelu tarjouksen mukaan.

 

Kouluttaja

Jaana Mäkinen

Jaana Mäkinen on SKY-Cidesco -kosmetologi ja estenomi, jolla on kokemusta käytännön hoitolatyöskentelyn lisäksi kosmetiikan raaka-aineteollisuudesta sekä ihonhoitotuotteiden myynnistä ja markkinoinnista ammattikosmetiikan ja apteekkikosmetiikan saralta sekä kosmetologien ja apteekkihenki-löstön kouluttamisesta. Jaana on perehtynyt erityisesti kosmetiikan tuotesisältöihin ja niiden tulkintaan sekä kosmetiikan vaikutusmahdollisuuksiin. Hän työskentelee konsulttina pääasiassa koulutus- ja käännöspalveluiden saralla sekä markkinointiin ja brändäykseen liittyvissä tehtävissä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoita kiinnostuksesi koulutukseen: INCI

 

Lisätietoja

kurssit(at)skyo.fi