Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

CIDESCO International Post Graduate Examination

 

CIDESCO Post Graduate Examination -kurssi on tarkoitettu kosmetologeille, joilla on jo vähintään kolmen vuoden työkokemus kauneushoitolassa tai/ja kylpylässä. Tavoitteena on suorittaa kansainvälinen CIDESCO-tutkinto. Kurssilla harjaannutaan CIDESCO:n tutkintovaatimuksen mukaisten hoitokokonaisuuksien tekemiseen ja teoriakokeeseen.

Kurssin päätteeksi osallistujat suorittavat CIDESCO -tutkinnon, joko omana ryhmänään, tai osana SKY-Opiston valmistuvien opiskelijoiden tutkintoa. Tutkintoa arvioimassa on CIDESCO:n kansainvälinen tutkinnonvalvoja (International CIDESCO Examiner) ja SKY-Opiston ammatinopettaja.

 

Vastuukouluttaja

Anna-Liisa Halsas-Lehto

 

Aika ja paikka

SKY-Opiston CIDESCO-tutkintojen yhteydessä joulu- tai toukokuussa.
Toteutetaan, kun riittävä osallistujamäärä on koossa.

SKY-Opisto
Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga)

 

Koulutuksen laajuus

10 lähipäivää + itsenäistä etä- ja verkko-opiskelua

 

Hinta

1500 € (sis. alv) + CIDESCO-tutkintomaksu (n. 230 €)

 

Sisältö

Vartalohoitokokonaisuus, johon yhdistetään laitehoito. Karvojen poisto kahdella erityyppisellä vahalla kainaloiden tai bikinirajan alueelta sekä sääristä tai käsivarsista.
Kasvohoitokokonaisuus, johon yhdistetään laitehoito, ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä meikki ja käsihoito (tai jalkahoito) sekä teoriakoe (MCQ), jossa 100 monivalintakysymystä.
Valinnainen työ, joka on 45 minuutin pituinen työ, esimerkiksi erikoishieronta tai -meikki, sekä kirjallinen projektityö (4000 sanaa).

 

Ilmoittautuminen

Ilmoita kiinnostuksesi  koulutukseen tämän linkin kautta

 

Lisätietoja

kurssit@skyo.fi