Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

ProLymfa 2017

ProLymfa-koulutuksessa opitaan manuaalinen lymfakäsittely kasvoille ja koko vartalolle. Koulutuksessa tehdään yhteistyötä esteettisen kirurgian asiantuntijoiden kanssa ja opitaan kirurginen lymfakäsittely. Lisäksi tutustutaan hoitolaitteella tehtävään lymfakäsittelyyn.

Koulutuksen sisältö vastaa Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osan Lymfahoitomenetelmän käyttäminen ihonhoidossa ammattitaitovaatimuksia.

 

ProLymfan käyneet opiskelijat suosittelevat:

*”Jokainen kosmetologi hyötyy lymfan opettelusta.”
* “Lymfaterapian suosio on nousussa ja ihmiset osaavat vaatia sitä entistä enemmin. Arpien hoidossa ihan korvaamaton, ja tulevaisuudessa tietoisuuden lisääntyessä yhä enenevissä määrin. Ihmiset kiireen keskellä haluavat palata perusasioiden pariin kuten rentoutua hieronnalla. Lymfahieronta samalla poistaa turvotuksia joten ehdottomasti suosittelen kurssittautumaan ProLymfaa SKY-Opisotssa. Opettaja osaa asiansa ja rahoilleen saa vastinetta. Lymfa on käsityötä ja mielestäni oikea taiteenlaji. “
* “Uusiudu työssäsi. Sinulle joka haluat tarjota  kokonaisvaltaista hoitoa ja saada vanhat asiakkaasi uudestaan eloon ja rentoutuneeksi.”
* “Sairaanhoitajalle”
*
Lymfahieronta on tehokas ja monipuolinen hoitomenetelmä. Jos sinulla riittää kiinnostusta, kärsivällisyyttä, ja intoa oppia uutta ja uskallat poistua mukavuusalueelta, varaa opiskelupaikka heti, koska nopeat syövät hitaat!”
*
“Opin paljon sellaista, jota ei opi kosmetologin perusopinnoissa.”

 

Vastuukouluttaja

Kaisa Sjöblom

Aika

14.9.2017 – 23.3.2018
Koulutuspäivä aina klo 9 – 16

Jakso 1 (4 pv), Kasvolymfa
14. – 15.9.2017
12. – 13.10.2017

Jakso 2 (8 pv), Vartalolymfa
15. – 17.11.2017
15. – 17.1.2018
15.-16.2.2018

Jakso 3 (2 pv), Kirurginen ja laitelymfa
22. – 23.3.2018

 

Paikka

SKY-Opisto
Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga)

 

Koulutuksen laajuus


147 h sisältäen lähipäivät (14 pv) sekä itsenäisen verkko- ja etätyöskentelyn

 

Hinta

Omavastuuosuus valmistavasta koulutuksesta on 500 €.
Koulutus kuuluu ammatillisen lisäkoulutuksen valtionosuusjärjestelmän piiriin.
Tutkinnon suorittajat maksavat lisäksi näyttötutkintomaksun 58 €.

Voit osallistua myös yksittäiselle jaksolle, jos koulutuksessa on tilaa, jolloin päivähinta on 100 €/pv (sis. alv)

Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Kysy lisää!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta: ProLymfa17

HUOM! Koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova.

 

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, veloitetaan 50 % koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin sekä täydennyskoulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Ilmoitamme muutoksista ja mahdollisista peruutuksista sähköpostitse.

 

Lisätietoja

kurssit@skyo.fi