Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

SKY-Opisto

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto antaa kauneudenhoitoalan perustutkintoon johtavaa ja valmistavaa koulutusta sekä kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta sekä ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta. Toiminnan päämääränä on alan ammatillisen osaamisen jatkuva kehittäminen ja ammattitaidon laadun ylläpitäminen.

 

Missio

SKY-Opisto uudistaa ja kehittää hyvinvoinnin- ja kauneudenhoitoalan osaamista.

 

Visio

SKY-Opisto on vuonna 2018 työelämälähtöinen oppimisympäristö, joka tunnetaan ja arvostetaan hyvinvoinnin ja kauneuden huippuyksikkönä sekä kehittäjänä. SKY-Opistolla on koulutuskentän edelläkävijöistä rakentunut aktiivinen kumppanuusverkosto, jolla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

 

Toiminta-ajatus

SKY-Opisto järjestää hyvinvoinnin- ja kauneudenhoitoalan koulutusta. Toiminnan päämääränä on alan ammatillisen osaamisen jatkuva kehittäminen ja ammattitaidon laadun edistäminen ja ylläpitäminen. Opisto on alan koulutuksen edelläkävijä, hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja.

 

Toimintakertomus

Toimintakertomuksemme julkaistaan verkossa kestävän kehityksen periaatteidemme mukaan.

Voit lukea julkaisua näköislehtenä klikkaamalla ->tätä linkkiä<-.
Voit myös avata, tallentaa ja tulostaa toimintakertomuksen pdf-muodossa.

 

 

Kansainvälisyys

SKY-Opistossa kansainvälisyydellä on pitkät perinteet. SKY-Opisto on koulu numero 33. maailman yli 230 CIDESCO koulun joukossa, CIDESCO kouluksi SKY-Opisto hyväksyttiin vuonna 1967.

Valmistuessaan opiskelijamme suorittavat perustutkinnon lisäksi myös kansainvälisen CIDESCO -tutkinnon.

http://www.cidesco.com/