Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

Kasvohoidot

Kasvohoito

Hoidon kesto n. 120 min. Hinta 50 €.

Kasvohoito on asiakkaan ihon mukaan tehtävä hoitokokonaisuus kasvoille, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Ihonpuhdistus

Hoidon kesto noin 90 min. Hinta 39 €.

Ihonpuhdistus on kasvohoito, johon ei sisälly hierontaa, vaan siinä keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, naamion ja hoitovoiteen.

ErikoiskasvohoidotIMG_1230_2

Kirkastava Yon-Ka Alpha Vital erikoiskasvohoito

Hoidon kesto n. 90 min. Hinta 60 €.

Kirkastava ja ihoa uudistava kasvohoito, joka tehdään erikoistuotteita käyttäen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hedelmähappokuorinnan, kulmien siistimisen,  hieronnan, kosteuttavan erikoisnaamion ja hoitovoiteen.

Kiinteyttävä Yon-Ka Optimizer erikoiskasvohoito

Hoidon kesto n. 90 min. Hinta 60 €.

Kiinteyttävä kasvohoito, joka tehdään erikoistuotteita käyttäen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, kiinteyttävän erikoisnaamion ja hoitovoiteen.

Kasvohieronnat

Kasvohieronta

Hoidon kesto 60 min. (hieronta-aika noin 30 min.) Hinta 25 €.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, decolletteen ja kaulan sekä kasvojen ihon hieronnan.

Kasvojen lymfahieronta

Hoidon kesto 75 min. (hieronta-aika noin 40 min.) Hinta 25 €.

Kasvojen alueen lymfahieronta, jolla pyritään poistamaan turvotusta ja kuona-aineita. Kevyt, tehokas, rauhoittava ja rentouttava hieronta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvolymfan ja naamion. Saatavana kausiluontoisesti.

Laitehoidot

Mikrohionta 

Hoidon kesto 60 min. Hinta 37 €.

Mikrohionta on pienillä kristallikiteillä tehtävää mekaanista ihonhiontaa kasvoille, jota suositellaan erityisesti huonosti toimivalle, epäpuhtaalle, ikääntyvälle iholle sekä arpiin. Suositellaan sarjahoitona. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, mikrohionnan ja naamion.

Ultraäänipuhdistus

Hoidon kesto 60 min. Hinta 37 €.

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen kevyt ihonpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, laitekäsittelyn ja hoitoaineen imeytyksen tai naamion.

Muut laitehoidot kasvoille

Hoidon kesto 60-90 min. Hinta 37 €.

Käytettävät menetelmät ovat hoitava ultraääni, imupainehieronta sekä stimulaatio- ja interferenssivirta, jotka kaikki aktivoivat ihon toimintoja ja lisäävät ihon kiinteyttä. Laitehoidoilla voidaan esim. hoitaa turvotusta, uudistaa ihoa tai parantaa ihon ja kasvolihasten kiinteyttä. Sopiva menetelmä valitaan ihon tarpeiden mukaan. Laitehoitoja voidaan tehdä yksittäin, sarjahoitona tai ne voidaan yhdistää muuhun kasvohoitoon. Hoito sisältää laitehoidon kasvoille ja naamion.

Karvojen poisto

Karvojen poisto kasvoista

Hoidon kesto 15 min, voidaan tehdä kasvohoitojen yhteydessä. Hinnat 5 € / hoitoalue.

Karvanpoisto kasvoista tehdään pienillä vahaliuskoilla tai lämminvahalla.