Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

 

 

Opiskelijaksikuva_opiskelijasta

SKY-Opistossa voit suorittaa kauneudenhoitoalan perustutkinnon sekä kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon.

Kauneudenhoitoalan perustutkinto voidaan suorittaa joko ammatillisena peruskoulutuksena tai näyttötutkintona.
Katso Opintopolun Youtube-kanavaltamiten suoritat näyttötutkinnon.

Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Kysy lisää!

Ammatillisen perustutkinnon opiskelijaksi haetaan valtakunnallisen yhteishaun kautta aina keväisin. Haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa hakuaikana.

Opintopolku_banneri

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon yleistavoitteina on tuottaa ammatilliset perusvalmiudet toimintaan kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana, alan neuvonta- ja myyntitehtävissä ja muissa asiakaspalvelutehtävissä. Kauneudenhoitoalan perustutkinnossa on kaksi osaamisalaa. Ihon erikois- ja laitehoitojen osaamisalan tutkintonimike on kosmetologi. Kauneudenhoidon- ja tuoteneuvonnan osaamisalan tutkintonimike on kosmetiikkaneuvoja.

Ammatillisena perustutkintona suoritettu Kauneudenhoitoalan perustutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin. Aikuiskoulutuksessa näyttötutkintona suoritettu tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin.

Opiskelu Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistossa on maksutonta ja oikeuttaa opintososiaalisiin etuihin (Laki ammatillisesta koulutuksesta 630/98) ja opintotukeen.

 

Kauneudenhoitoalan perustutkintoon valmistava aikuiskoulutus alkaa 4.9.2017. Hakuaika tähän on päättynyt ja opiskelupaikat ovat täynnä.

Seuraava iltalinjana toteutettava aikuiskoulutus alkaa 8.1.2018. Hakuaika on 9.10.-14.11.2017.

Tarkemmat tiedot hausta: Perustutkintoon valmistava koulutus

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Marjo Väisänen
p. 040 5037984
marjo.vaisanen(at)skyo.fi

 

 Osaan.fi Osaan.fi_-150x150[1]

Sivustolla voi anonyymisti arvioida omaa osaamistaan suhteessa ammatillisten tutkintojen tutkinnon perusteisiin. Ajantasaiset kauneudenhoitoalan perustutkinnon perusteet, sekä niihin sisältyvät arvioinnin kohteet ja kriteerit löydät täältä

Oman osaamisen arvioinnin voi halutessaan tallentaa, tulostaa ja toimittaa esimerkiksi oppilaitokselle tai oppisopimustoimipisteelle.