Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto

Ajankohtaista

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto on kauneudenhoitoalan koulutuspalveluja tarjoava ammattioppilaitos, joka on perustettu v. 1933. Opiston tarkoituksena on antaa kosmetologin ammattiin ja perustutkintoon johtavaa ja valmistavaa koulutusta sekä ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta. Päämääränä on alan ammatillisen osaamisen jatkuva kehittäminen ja laadun ylläpitäminen.

 
Laatutyö SKY-Opistossa

Lue lisää: Laatutyö SKY-Opistossa

 

Täydennyskoulutukset 2015 – 2016

Käy tutustumassa ja varaa paikkasi!
Täydennyskoulutukset

 

Aiempia julkaisuja

 

SKY-Opiston ”HyvinvointiTaivas oppimismaisemana”- malli voitti yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto voitti Suomen Yrittäjien yhdessä ammattitaidon SM-kilpailun Taitaja2015 kanssa järjestämän yrittäjyysopetusmenetelmäkilpailun pedagogista osuuskuntatoimintaa korostavalla ”HyvinvointiTaivas oppimismaisemana” -mallilla.

SKY-Opistossa yrittäjyys on integroitu kaikkeen opetukseen ja toimintaan. Erityisesti se näkyyy pedagogisen osuuskunnan toiminnassa sekä myös NY-Vuosi yrittäjänä sekä jokakesäisen Kesätyöpajan toiminnoissa.

Opiston yhteydessä toimiva pedagoginen osuuskunta HyTa – HyvinvointiTaivas on keväällä 2014 perustettu uudenlaista oppijuutta, yrittäjyyttä ja opettajuutta tukeva työelämälähtöinen oppimisympäristö. HyvinvointiTaivas toimii SKY-Opistossa oppimismaisemana, jossa oppimista tukevat valmentajaopettajat.

”Pedagoginen osuuskunta luo uudenlaisen oppimisympäristön, joka mahdollistaa valmentajaopettajuuden. Valmentajaopettajuudessa puolestaan nivoutuvat tulevaisuuden oppimisen mahdollistavat elementit yhteen mm. ammattipedagogiikka, sosiaalipsykologia ja vuorovaikutustaidot”, kertoo kiertopalkinnon ja kunniakirjan vastaanottanut SKY-Opiston rehtori Maria Korpi.

”Samalla kehittyy opettajien työelämälähtöinen opettaminen ja uusi rooli ohjaajana ja valmentajana oppimisen areenalla”, Korpi jatkaa voitosta koko SKY-Opiston puolesta iloiten.

Lisäksi työelämälähtöistä oppimista tukee aivan uudella tavalla SKY-Opiston muutto 1.8.2014 uusiin tiloihin saman katon alle BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan kanssa. Opiston VERSO Opetushoitola toimii paitsi työssäoppimispaikkana, myös kiinteänä osana Haagan Day Spa -kokonaisuutta yhdessä majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotellin, liikuntapalveluyrittäjän sekä syksyllä aloittavan kuntoklubin kanssa. Yrittäjyys on SKY-Opistossa inspiroivaa arkea.

Lisätietoja

Rehtori
Maria Korpi
maria.korpi@skyo.fi
050 337 1956

Hanke- ja yrittäjyyskoordinaattori
Katja Utti-Lankinen
katja.utti-lankinen@skyo.fi
050 363 7703

 

Elixir vieraana SKY-Opistolla

Tästä linkistä voitte käydä katsomassa sunnuntaisen (29.3.2015) Elixirin jakson, jossa meidän ihanat Taina-ope ja 14B.

Elixir-ohjelma

 

Opiskelijaryhmämme Maltalla Erasmus+ -ohjelman kautta työssäoppimassa

Seuraa matkaa blogin kautta Malta blogi

 

SKY-Opisto on nyt huippuvalmennusyksikkö!

SKY-Opiston opettaja Anna Skytten on valittu Skills Finlandin kauneudenhoitoalan lajipäälliköksi.

Lue lisää